Schiet de beste motorcoss beelden met een drone

motor

Wanneer je lekker aan het motocrossen bent is het natuurlijk geweldig als je je stunts later kunt terugkijken en er nogmaals van kunt genieten. Voorheen was je voornamelijk overgeleverd aan traditionele videocamera’s, maar nu is er wel een hele toffe nieuwe manier om vette beelden van motorcross te schieten, namelijk met een drone.

Shots van hoog uit de lucht

Wanneer je op een motorcross terrein bent weet je dat het moeilijk kan zijn om goede opnames te maken. Door de vele heuvels en obstakels zit er veel in je beeld, en ook schiet je de shot meestal van onderaf.

Een drone daarentegen kan grote hoogtes bereiken waardoor je ook van bovenaf beelden kunt schieten. Dit levert ongelooflijke shots op. Deel je beste momenten met al je vrienden en laat je skills zien zoals het bedoeld is.

Welke drones zijn geschikt?

Kijk, je wil natuurlijk wel een beetje goede kwaliteit hebben en ook wil je dat de opnamen van hoge waarde zijn. Een goede camera drone was vroeger relatief duur, maar vandaag de dag liggen de prijzen een stuk lager.

Zo heb je tegenwoordig al een prima drone voor een kleine tweehonderd euro. Wil je echt het beste van het beste hebben, dan kun je bijvoorbeeld de nieuwe DJI Mavic Pro nemen, maar dan moet je wel even wat dieper in de buidel tasten.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de drone samen met je cross maten of je club aan te schaffen, zo verdeel je mooi de kosten en is een topdrone nog goed te betalen ook. Zeker voor motorclubs is dit een hele goede manier om je baan te promoten.

Kortom, wil je jouw motorcross activiteiten op een geweldige manier showen, met een drone is dit geen toekomstmuziek meer.