De beste rijbeleving met suspensie van KW

Het Duitse merk KW is in 1992 begonnen met het maken van auto-onderdelen. Wat ooit een klein bedrijfje was, is inmiddels uitgegroeid tot van de grootste en meest bekende fabrikanten op het gebied van suspensie. Een enorm assortiment ophangsystemen, voornamelijk gericht op de sportieve automobilist, maar ook de bekende Inox-schroefsets, maken KW een gewild merk voor zowel professionele teams als de particulier die zijn of haar auto wil opwaarderen met een oplossing op maat. Wilt u meer informatie over de schroefsets van dit gewaardeerde merk? Lees dan verder.

Schroefsets van de hoogste kwaliteit

Alle schroefsets van KW voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle producten worden getest in de fabriek in Duitsland. Welke variant u ook kiest, u krijgt uitermate stevige en veilige veerpoten van RVS. Alle veren en schokdempers zijn bestand tegen corrosie en bieden een verlaging van 30 tot wel 90 millimeter – uiteraard afhankelijk van het model auto waarop de schroefset gemonteerd wordt. Een dergelijke verlaging zorgt voor een drastische verandering in de rijstijl. Met suspensie van KW kunt u een uitermate sportief gevoel ervaren, terwijl u niet inlevert op comfort en controle over het voertuig.

Inox-schroefophanging: drie varianten

KW heeft een lijn schroefsets op de markt gebracht onder de naam ‘Inox’. Daarbij heeft u de keuze uit drie verschillende varianten, die allemaal weer anders reageren en dus een andere rijstijl in de hand werken.

– De eerste variant (V1) is uitermate geschikt als instapmodel voor een bestuurder die het rijplezier iets wil verhogen. De schroefset maakt het mogelijk om de verlaging – die tot wel 90 millimeter lager kan zijn dan de huidige vering – op gemakkelijke wijze te verstellen. De veerpoten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS.

– De tweede variant (V2) is geschikt voor de wat meer ervaren tuner. Deze schroefset geeft de bestuurder alle controle, en maakt het mogelijk om naast de individuele verlaging ook de schokdempers in te stellen naar wens met zestien clicks. Daarmee vergroot u de stabiliteit, maar ook het comfort dat u heeft op de weg.

– Tot slot is er de Variant 3. Met deze schroefset maakt KW het mogelijk om een sterke verlaging van de auto te combineren met de stuur- en rijervaring van professionele racewagens. Met de V3 kunt u met uw eigen auto ervaren hoe het er aan toe gaat in de echte autosport. De set is dan ook geheel verstelbaar: de compressie, maar ook de rebound en de demping kunnen geheel naar wens ingesteld worden. Een geweldig product voor de zeer avontuurlijke en sportieve automobilist.